.

.

fredag 20 augusti 2010

Mys kväll åt helvete

Jag hade bestämt att vi skulle ha mys kväl med Prinsessan och grodan och popcorn men Leo förstörde det med sitt gnällande och klagande och grinande. Han ville bada och då säger jag som jag tyckte var skit smart att -då kan du bada så ser jag och Robin på film och äter popcorn och du får vara utan.
Han köpte det totalt vilket jag inte alls hade räknat med och är för sjuk för att orka, först tänkte jag att okej då men sen insåg jag att han kommer sitta i badet och ropa och jag blir svimm färdig av att gå överlag så upp och ner för trappan kändes orimligt och sen kom jag på att Tuffs måste ut och då ska Leo torkas och kläs på och sen hem och bytas till pyjamas Jag fick andnöd av att bara tänka påt så jag sa nej, då blev det ett himmla liv. Sen hittade jag inte filmen så Robin fick välja en ny, och sen när jag kommer med popcorna så blir det ett himmla liv för han vill ju ha ostbågar.
-Ät eller va utan blev mitt genomtänkta pedagogiska svar.
Sen fast det inte blev någon mys kväll så sätter jag mig och trycker i mig världens största skål med popcorn utan att blinka på bara ett par få minuter. ????????
Nu sitter jag här och ser ut som ett frågetecken och undrar vad f'***n jag håller på med???? Mysa med barnen och synda lite javisst. Men vara jätte sjuk och trycka i sig en hel skål utan att mysa känns bara fel.
Så nu är den här kvällen ännu mer förstörd.
Önskar att jag fick vräka i mig vin och något gott men det går ju liksom inte när man e sjuk, så jag tänker dricka te och förbanna min popcorn origie.
Ha en trevlig fredag

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)