.

.

onsdag 11 augusti 2010

H&M



Idag kom det paket på posten till allas stora förtjusning.


Leo har väntat och längtat efter sina skor. (vi åkte till farsta för att köpa skor men det som finns i katalogen finns inte i butiken , jo tjej grejerna såklart så det vart bara att åka hem igen och jag förklarade för Leo att vi skulle skicka efer skorna på datan i stället och då blev han så glad, i farsta grät han så och vägrade att åka hem)

Robin fick också ett par skor såklart.


Och så beställde jag 5 par byxor för till min stora sorg hade dom växt ur mer partnen av sina bxor i sommras det var en otrevlig överaskning när det blev kallt och dags att ta fram långbyxorna igen.


Jag köpte också ett par gummi byxor till Robin för jag letade ihjäl mig i höstas men hittade inga så nu köpte jag dom direkt även om det bara e augusti.



Och jag skickade efter 2 polo tröjor en tunn och en tjock till mig och en halsduk till vintern, och till min stora glädje var alla 3 sakerna jätte fina.


Det är så sällan jag köper något åt mig allt går jämt till barnen och helt ärligt har jag tappat lusten att shoppa kläder år mig sen jag fick killarna.

Men vi vart så nöjda och jätte glada allihopa, Robin och Leo var faktiskt jätteglada medans dom provade skor och byxor, (det är ju inte så ofta dom är det när man provar kläder)

-är det till mig, skrek dom i munnen på varann, så det tar väl bort lite av ångesten över hur fruktansvärt mycket pengar det blev, nu får vi leva på vatten och bröd.

1 kommentar:

Sara sa...

Jag har hunnit med två beställingar från H&M i sommar. Beställde jeans, joggingbyxor och skjortor till killarna. Alvin fick en Blixten-mössa också. Sen råkade de bli en beställning åt mig också. Jag beställde svarta höga stövlar, en grå kofta och en rutig långskjorta. (Grejerna finns på min önskelista i bloggen)
Älskar att få paket!!

Kram Sara

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)