.

.

måndag 21 juni 2010

Robin och Leos stora separation....

Idag för första gången ska Leo sova hos mormor och morfar ensammen och Robin hemma hos oss.

Eller rättare sagt idag ska dom för första gången sova utan varandra sen Leo föddes.

Visst e det rätt stort?!?

Jag har många gånger tänkt att en av dom kan sova över där så man får en chans att umgås med bara en av dom men det blir aldrig av för när det kommer till kritan vill jag inte att någon av dom inte ska vara här, så därför rinner det alltid ut i sanden men nu gjorde jag slag i saken för att jag mår dåligt och Leo har varit väldigt jobbig en tid (och bara därför så vqr han jätte duktig i går kväll och i morse) men jag bet i hop och gjorde som vi hade bestämt framförallt för att jag tror att det e bra för dom att dela på sig någon gång dom är ALLTID med varandra och endast ett få tal gånger har någon av dom varit någon annan stan och då bara för någon timme.

Robin har väldigt svårt att vara utan Leo vilket gör att det e jobbigt ibland på dagis och i andra situationer där dom ibland delas och för att försöka få bort det här har vi sagt massa gånger att vi ska dela på dom men vi lyckas aldrig för Micke och jag har så lite tid tillsammans och då vill man passa på att gör alla saker som man måste som att åka och handla osv och sedan alla roliga saker som jag inte gör ensammen eftersom jag inte har kör kort.

Så idag e det första gången.........
Det stora avskedet. Sen tittade vi när Leo gick hem med mormor och Puh.

1 kommentar:

Sara, mamma till pseudotvillingar sa...

Det stimulerar fettförbränningen och man kan byta ut ett till två mål per dag till detta (man blandar vatten och pulver) för man blir mätt på det med. Det bevarar fettfri muskelmassa men stimulerar som sagt fettförbränningen. Sen måste man ju träna med och äta rätt men det går nog ltie fortare med det här, hoppas det iaf. Tänkte jag skulle skriva i bloggen sen om det verkar ha någon effekt :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)