.

.

torsdag 6 maj 2010


Vi tittar på Vilddjuren, jag dricker te, dom äter godis. Solen skiner och vi ska snart borsta tänderna :s
Jag e lite nöjd med mig själv idag, jag har som bekant städat, cycklat och hämtat killarna på dagis, sen åt vi korvgrytan som jag gjorde igår, sen pratade jag med min mamma som sa att skinkan jag tinade till skink frestelsen i förrgår inte klarar sig mer än tre dagar i kylen såååå efter middagen ställde jag mig och lagade middag till i morgon hummm.
Det blev tortilini som jag hade tänkt men tyvärr var jag mer inne på sill till middag i morgon. Typiskt :)
Undra om det e solen som gör att man får all extra energi och lust och fart??
Men nu e jag trött, undra om jag ska se klart på filmen som jag började titta på igår, Steven Kings Rose Red den e ca 3tim40 min och eftersom jag lovat att lägga mig tidigt blev det bara halva i går. År inte Steven King fantastisk?

Måste ju gnälla också.... måste gnälla på den där förbannade jävla skit krockodilen jag köppte till akvariet.... det ska åka ut luftbubblor genom munnen, då ser han lir levande ut men bubblorna åker bara ut runt om istället och ni börjar jag tröttna på att lägga han till rätta varje dag. Varför säljer dom sånt skit som inte fungerar nu e den bara ett extremt irritations moment och jag vägrar ta bort den för Robin och Leo älskar den, så nu e den mitt hat objekt varje dag.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)