.

.

fredag 14 maj 2010

Vi bygger vidare...

Leo är fortfarande sjuk och jag och pappa har fortsatt bygga hela dagen och nu har vi faktisk kommit någon vart allt för arbete tar sån fruktansvärd tid, tur att det e pappa som sköter det mesta jag hatar förarbete och hastar gärna bara iväg men men :)
Robin har hjälpt till och tycker att det är jätte kul sen när Leo gick in lekte han jätte länge med pojken Wilmer som bor vägg i vägg med oss, jag är så glad att dom flyttade hit för han är lika gammal som Leo och han är så snäll och lugn och en perfekt kompis till Robin dom passar varandra perfekt.

Leo var med ute en stund på förmiddagen men gav upp ganska snart och la sig i soffan åt kex och drack juice. Sen kom han igång igen en stund på eftermiddagen och då var han världens terrorist mot

alla barn som var ute och lekte så tom grannen var tvungen att säga åt honom sen gick luften ur honom igen, han har ätit middag som en häst faktiskt så det var kul, sen har han bara vilat. Lill plutten :)

Hoppas han blir frisk snart för han är ännu jävligare när han e sjuk än vanligt.

Nu ska dom sova straxt Leo e helt färdig och Robin är trött efter att varit ute och lekt hela dagen. Jag ska äta lite mys mat rostat bröd tzatsiki kalamata oliver och ett glas av mitt favorit vin Parador, jag försöker välja vilken film jag ska se The Collector eller Daybreakers eller Case 39 vet inte vilken jag känner för :)

1 kommentar:

Sanna sa...

hej !
Hur står det till denna dag?

Om du fick välja en gratis produkt ifrån Chique.se, vad skulle du välja då?
Tala bara om för mig vad du vill ha här:
http://moonzanna.se/2010/may/supertavling-med-chique.html#comment

Så kan du få precis det du önskar !
Lycka till!
kram Sanna

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)