.

.

söndag 25 april 2010

Paus i bantningen!

Nu ska jag göra en paus.
Jag är för splittrad och omotiverad, vågen står på 52 och det gjorde den för flera veckor sedan men sen gick jag upp två kilo i påsk igen så nu har jag äntligen blivit av med dom.
Men som sagt så är jag för omotiverad och jag måste äta enbart Nutrilett för att det ska hända något så istället för att varje dag blir ett misslyckande och att jag varje dag ska tänka att i morgon ska jag lyckas hela dagen så gör jag en liten paus nu på iaf en vecka så kanske det blir roligare sen.
Nu syns det iaf att jag har gått ner, men magen hänger som en degig säck och jag vet faktiskt inte hur jag ska bli av med den, vet inte om jag tycker att det e värt pengarna att operera sig heller eftersom det e sjukt dyrt.
Men den här pausen betyder inte att jag tänker äta som en galning utan iaf middag varje dag och kanske frukost och lunch om jag vill.... jag har aldrig varit någon frukost människa det e som att kroppen inte orkar äta på morgonen så jag har alltid haft nutrilett hemma till frukost eller lunch nu i många år för då vet jag att jag har fått en bra start på dagen istället för att jag bara dricker en kopp te.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)