.

.

måndag 1 mars 2010

Ner i vikt med Nutrilett

Undra om det verkligen funkar, jag har sedan i tordags druckit nutrilett 3 ggr om dagen och ätit middag, mest har det blivit sallader. Jag vägde mig i torsdags då vägde jag 57.9 igår 56.7 då tänkte jag att jaja så kan det ju vara att vikten pendlar lite från dag till dag ett kilo e ju faktiskt egentligen ingen ting. Men idag stog den på 56.0 då blev jag så löjligt lycklig och tänkte att det kanske funkar, tänk om, tänk om......
På ett sett om det funkar tycker jag att det e konstigt för som sagt innan åt jag alltid 2 ägg till frukost och soppa och frukt till lunch och middag och det e inte särskilt mycket och jag gick inte ner ett gram.
Men hoppas det funkar nu, vore så kul att komma i alla gammla byxor som ligger i garderoben och bara retas, och slippa min mage som vissa dagar har fått för sig att den ska hänga över byxlinningen (omåttligt fräckt om jag får säga det själv) Det är faktiskr det bästa att slippa den där dallrande påsen som heter mage och faktiskt var fin innan 2 förlossningar, läkarna säger att det e fukk normalt eftersom jag födde barn så tätt men vadå det blir väl inte varken snyggt fräscht eller sexigt för att det e normalt???
Nej nej.
Men nu försöker jag mot en platt mage och gammla byxor..........................................

1 kommentar:

Jessica sa...

tror xtravaganza fungerar bättre

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)