.

.

söndag 7 februari 2010

melodifestivalen

Vi köpte kina påvägen hem och la Robin och Leo och sen åt vi framför melodifestivalen, jag gjorde lite förätt också min absoluta favorit i hela världen.... Tzatsiki, rostbröd, kalamata oliver och rött vin (parador) det e så gott så jag skulle nog kunna äta det varje dag.
Men tror ni Leo hade lust att sova nåt då? neeej såklart inte så i omröstningen gick jag upp och la mig i hans säng, då frågade han mig om jag ätit klart och om jag hade gått och lagt mig i min säng och jag sa nej då sa han att jag fick sova ihans säng, han e såå fin och snäll. och där sommnade jag också och när jag vaknade var melodifestivalen slut och Micke och Emma var påväg att gå och lägga sig, men jag han se han som gick vidare till globen ocg jag tyckte verkligen om den låten och sen sa Emma att ola gick vidare så hon var jätte glad =) Jag tyckte on Jessika Anderssons låt också.
Lite konstigt jag var inne på dags tidningarna i morse det står ingenting om vilka som vann bara om Dolph Lundgren, visst e väl han trevlig men poängen med programmet e väl ändå vem som vann eller ?? =)

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)