.

.

söndag 21 februari 2010

Trauma på Fjärilshuset

På eftermiddagen blev det en sväng till fjärilshuset, men Robin var så rädd för fjärilarna så han böjade gråta stackarn.Ändå var det mindre fjärilar i dag än vad det brukar vara.
Kaos utbröt och Emma som e 13 år försökte skydda sig med min väska mot en förbipasserande fjäril vilket gör att jag skriker rätt ut för att hon vänder upp och ned på väskan ovanför huvudet och i den ligger både kamera och telefon, vilket gör Robin ändå mera rädd. Det tog en stund att lugna ner alla och omgruppera, sen fortsatte vi vår promenad och på träbron där jätte malen bor snubblar Leo och får ner foten i vattnet och malen kommer som skjuten ur en kanon, undra om den faktiskt tänkte attakera Leos fot, det verkade faktiskt så för varför skulle han annars komma från andra sidan som en oljad blix?? efteråt skrattade jag och Emma så vi vek oss dubbla åt hela insedenten, för i efterhand var det kul, men Micke var inte ett dugg road.
Ja vi kom därifrån med både fötter och andra kroppsdelar i behåll iaf.
Undra om Robin e traumatiserad för resten av sitt liv och nu kommer ha fjärils fobi, något att skratta åt när han som vuxen man flyr när en fjäril kommer i närheten. =) hihi


Sen åkte vi till Ica maxi och handlade lite middag men micke satt kvar i bilen med killarna som somnade på vägen hem från fjärilshuset.
Inte så konstig =)

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)