.

.

lördag 21 november 2009

Lördag

Idag blev det en sväng till junibacken, min favorit sysselsättning under vinter halvåret. I efter hand dumt när solen sken för första gången på länge men när vi gick upp i morse små regnade det och blåste halv storm så därför blev det juni backen. men nya Lennart Helsing teatern är inte lika rolig och bra som solägget som var innnan, barnen tycker att det e kul men den totala bristen på sittplats gör hela arrangemanget omöjligt och jobbigt, jag blir bara irriterad och sur, bläää.
Men när vi kom hem så sov dom en stund och sedan skyndade vi oss ut till sandlådan och cycklade lite också men sen fick Leo bråttom in och Robin ville vara kvar ute då blir det lite jobbigt att veta vilken fot man ska stå på.
Vi har grillat till middag och ätit potatis gratäng med grönpepper sås sallad och balsamico vinäger dressing, en av mina favoriter.
Nu sitter vi i soffan och tittar på Ariel och äter polkagris klubbor som vi köpte på Junibacken och sen när dom har sommnat e det premiär för Robinson det tycker jag ska bli kul.
Upptäckte precis att Paris Hiltons new bff går just nu på 3an, jag fattar ingenting när började den gå?? Och jag har letat i tv tidningen och den går bara på lördagar kl 18 vad e det för tid??? Skit dåligt.
Har ni gjort något kul denna lördag??

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)