.

.

onsdag 2 september 2009


Nu har tysnaden sänkt sig över huset.

Robin och leo sover och för första gången på länge var det ingen som roppade, jag måste kissa, jag e törstig, jag vill ha vatten, min delfin e borta osv.. osv..
Vi gick på cykel promenad efter det senaste inlägget.. annars hade jag blivit galen av allt tjat ,det är något som Robin och Leo älskar, vi går ofta på cyckel promenader oftast efter middan.
Vi bor i en uppförsbacke så dom kan bara cykla en liten sträcka fram och tillbaka så därför har vi börjat att gå på promenader runt i området så att dom får cykla riktigt länge och jag behöver ju också ut och röra på mig.
På vägen stannade vi i en park och lekte lite. Den ligger precis brevid huset där vi bodde när Robin var liten så det var lite sentimentalt vi har så många fina minnen därifrån.
Vi bodde på höger sida på huset ni ser på bilden. med massa vildvin som klättrade på väggen, Jag älskade det där vildvinet så mycket, på hösten blir bladen rödare och rödare, världens vackraste hus.
Sen gick vi hem och lagade middag idag blev det lax, potatis, och kall sås på gräddfil, cremefraish, majonäs och lite annat och så spenat.

Jag e ledig på onsdagar och då brukar jag laga någon middag som tar lite längre tid för efter jobbet måste det gå fort för Leo måste äta vi 17 annars gråter han och hela kvällen e förstörd.

Fast dom var så jobbiga idag så nu när dom har sovit i 2 timmar så börjar jag redan längta till i morgon.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)