.

.

onsdag 9 september 2009

Katastrof!
Det var jätte kul att träna igår. Jag lät bli alla övningar som e på frestande för knäna eftersom jag lätt får ont, men ändå började det göra ont på vägen hem och när jag kom hem hade ena benet svullnat, sen blev det bara värre och värre så jag smörjde in med zon men hela natten värkte det helt fruktansvärt så i morse ringde k´jag till sjukvårds upplysningen som rådde mig att åka tll city akuten och sagt och gjort det gjorde vi och jag hade en kraftig inflammation eller infektion minns inte vad han sa, fick knät lindat och voltaren. Kan knappt gå och nu värker det i hela kroppen eftersom jag går helt konstigt.
Efteråt åkte vi till junibacken så dagen vart ändå jätte bra fast jag haltade runt. Jätte sorligt att se solägget och höga C för sista gången nu ska dom riva allt den 20e nästa tema blir Lennart Hellsing, men Robin och Leo har älskat kotte pch älva och jag tycker också att föreställningen e så himmla bra jätte mycke humor och skådisarna gör det så bra.
Nu sitter jag i soffan och tycker synd om mig själv och undrar hur jag ska överleva den här dagen och hur jag ska kunna jobba i morgon.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)